woensdag 29 juli 2009

We zijn (op) weg!

Vrijdag vertrokken,uitgezwaaid door lieve vrieden in Den Bosch. Gek gevoel, maar ja, dit was het toch wel! De auto ingeleverd en ook dat is een gek gevoel. We hebben helemaal geen auto meer.
Papa heeft mijn auto mee en hopelijk heeft hij er veel plezier van.
Zaterdag vertrokken we om 10.15 uur, maar moesten helaas rechtsomkeert maken omdat het electrisch circuit ergens kortsluiting maakte. Jacques wilde ons wel helpen, maar ook hij kon het euvel niet direct vinden. We zijn anderhalf uur later toch maar vertrokken ondanks alle piepjes die van zich lieten horen. Ze konden ons niet meer tegenhouden. Helaas waren we daardoor wel weer te laat in Amsterdam, waar we Floris en Katelijne hadden beloofd Ice Age 3 te kijken.
We zijn doorgevaren naar IJmuiden (alwaar het wederom het jaarlijkse kermisfestival gevierd werd) en beloofd om de volgende dag in Scheveningen de film te zien.
Dat werd ook nog even doorvaren. Beuken tegen de wind in, op de motor met hoge golven.
Niet echt ziek, maar ook weer niet echt happy. Het spulletje van Ruth helpt, ik word er niet echt heel erg zeeziek van, maar voel met wel katterig. Floris en Katelijne ook. Daniel hield zich staande. In Scheveningen was het racen, rennen voor de film die Katelijne met een aantal blaren op haar voeten moest bekopen. Maar de film was gaaf en lachen, met zo'n brillentje op echt super. Uiteten in een strandtentje.
Maandag was een dag van klussen, Daniel aan de motor en helaas nog niet met het gewenste resultaat, maar het werkt, we kunnen ermee weg. Ik ben met Floris en Katelijne naar het strand gelopen (wat zal ik slank worden) en toen ik daar goed en wel neerplofte, begon het te regenen, dus zijn we maar weer terug gelopen.
We hebben de dag afgesloten met een bezoekje, gezellig met Kasper en Esther en hun kindjes en een etentje in een zeer luxe restaurantje.
Pap, Annelies,Lauw, Toon en Anouk met alle vergeten spullentjes, Bedankt!

Dinsdag de 28-ste, toch wel een beetje een beladen dag! Baaf kwam aan boord en Jochem, Maaike, Santje en Teus, Dank je wel!!!!!!! Maar met name Jochem, ik moet het even zeggen, je bent een goede, lieve vader! Baaf had ook een verdrietige dag, dat kan ook niet anders..........
Jullie hebben het met z'n allen mogelijk gemaakt om er een goed afscheid van te maken......
En een afscheid was het! Het was super! Ook wij hebben het beleefd als iets zeer speciaals.
Alle lieve berichtjes, sms-jes, kaartjes, cadootjes, mensen die langskwamen om toch maar weer even gedag te zeggen, het kon niet op en het voelde/voelt fantastisch! Dank jullie wel!
Maar goed, nu zijn we weg en op weg! We zijn in een klap van Scheveningen naar Oostende gevaren! Het was (heb ik ook weer ergens gelezen hahaha) een bumpy ride! Ik kon moeilijk beneden deks zijn. Floris deed het het beste, Katelijne was op en af en Baaf moest ook nog even inkomen. Daniel was een kanjer, heeft zelfs voor ons gekookt! De noedelsoep van Jacqueline kwam ook zeer van pas. En nu zijn we dus in Belgie. Vandaag ondanks de wolken, een lekker stranddagje en het was goed. Morgen komt er veel wind, dus we blijven nog wel even liggen.

Geen opmerkingen: