zondag 15 augustus 2010

We zijn weer thuis!!!!!

En dit is het aller aller laatste blog! We zijn weer thuis! Donderdag zijn we van Scheveningen naar Muiden gevaren en hebben naast het kasteel gelegen. Helaas te weinig tijd om ook het kasteel nog te bezoeken, want om 15.00 uur zouden wij in Lelystad haven arriveren! Iets te laat :) arriveerden wij op plaats van bestemming! Daniel en ik hebben vrijwel het hele jaar geen ruzie gemaakt, maar op dat aller laatste stukje knalde het even. Ik toch wel een beetje nerveus, een beetje wat last van stress, vond dat we makkelijk op tijd konden zijn door gewoon even de motor bij te zetten! Daniel wilde graag nog wat zeilen en zo het laatste uur genieten van de reis. Helaas, het liep wat anders, veel hebben we er niet van genoten hahaha. Maar we kwamen aan en werden feestelijk onthaald met taart en champagne! Heerlijk en wat lief! Daniel zijn ouders, mijn vader, Daniel zijn zus met kinderen, papa Jochem en Maaike, de bootbuurvrouw Imke, Henny en Annemiek, Jolanda en de Waterman crew! Wat leuk allemaal en erg gezellig! Gelukkig is de regen ons bespaard gebleven. Met bakken kwam het eruit boven Amsterdam en Noord Holland, maar wij hebben vrijwel geen druppel gezien! Als afsluiting zijn we heerlijk met de familie uit eten geweest en toen brak voor ons het laatste nachtje bootreis aan. Baaf ging met papa Jochem mee en maakt nu weer een weekje vakantie mee en mijn vader bleef bij ons op de boot slapen! Gisteren hebben we wat vuilniszakken vol (met kleren die we vrijwel nooit gedragen hebben), al het Lego, Playmobiel en Barbies in de auto gezet en zijn we naar huis gereden. En wat is het fijn om ons huis te zien en te zien dat het er nòg staat en in perfecte staat verkeert........wat is het mooi en wat is het groot en wat staat de tuin er mooi bij......wat zijn we blij! Familie Möhle, familie Zeeman, familie Ritmeyer (in ieder geval en misschien nog wel meer mensen) bedankt voor het feestelijke onthaal bij ons thuis, zo leuk! En zo belanden wij gisteren (ook nog even tussendoor) op de welkomstborrel bij de Barbarossa thuis en ontmoeten wij weer een hoop bekende gezichten! Gezellig! Wij hebben een super jaar gehad! We zijn erg blij dat alles zo goed is gegaan, iedereen in blakende gezondheid verkeert en dat we zo weer kunnen inschuiven..........Valentijn is een super boot en we zijn heel erg blij met haar! Iedereen bedankt voor het volgen van ons avontuur, het blog en ons leven, maar dit is het aller aller laatste blog met pijn in ons hart.......................

PS: laatste foto's volgen nog, maar dat is meer om alles voor onszelf bij elkaar te houden!

1 opmerking:

VERTREKKERS-NEDERLAND zei

Beste (Ex) Vertrekker,

We zijn/komen dit jaar weer terug in Nederland. Thuis zijn is heel tweeslachtig. We zijn blij onze dierbaren weer om ons heen te hebben maar wat missen we de warmte, de vrijheid, de zee en nog zo ontelbaar veel mooie dingen van onze reis.

Om zo’n reis wat prettiger af te ronden leek het ons leuk om de Ex Vertrekkers nog eens bij elkaar te krijgen. Een soort reunie in oktober of november, ergens in het midden van het land. Dan kunnen we onze reis nog eens herbeleven en oude contacten weer opfrissen.

Als programma idee( naar keuze bij te wonen );
’s Morgens - Bijpraten bij de koffie
’s Middag - Lezing van een inspirerende zeiler o.i.d.
’s Avonds – Napraten bij diner en/of borrel

Als dit je wat lijkt stuur dan z.s.m., onverplicht, je e-mail-adres naar shishco@live.nl
omdat de weblogs e.d. in de komende tijd van internet zullen verdwijnen en we jullie dan niet meer terug zullen kunnen vinden.

We houden je op de hoogte van de vorderingen en hopen op een grote opkomst.

S T U U R - J E - M A I L A D R E S - naar shishco@live.nl

Zeilgroet
Frans & Janny
SHISHCO
06-51-501059